06-22197582          WhatsApp      info@suzannebrons.nl

Samenwerking therapeutisch hondenzwemmen

Door Suzanne Brons

Therapeutisch zwemmen voor honden. Waarom een samenwerking ?

Het is fijn om met een vast team van experts, ieder op zijn/haar gebied, te kunnen overleggen over de optimale zorg voor uw dier.

Suzanne Brons werkt continu aan een netwerk waarin dit mogelijk is. Deze pagina zal daarom regelmatig worden aangevuld.
Heeft u een suggestie of zou u zelf graag samen willen werken met Suzanne Brons? Neem dan contact op.

Therapeutisch hondenzwemmen

Het therapeutisch zwemmen is voor heel veel aandoeningen een goede training. Bij hondenzwemmen worden gewrichten minimaal belast, terwijl spieren optimaal belast worden. Daarom wordt therapeutisch zwemmen steeds meer ingezet om herstel na een operatie te bevorderen en de bespiering van een hond met gewrichtsproblemen op niveau te houden of te verbeteren. Honden onder behandeling van Suzanne Brons kunnen in bepaalde gevallen veel baat hebben bij het zwemmen in het mooie bad H2ond van Gaby Bemelen.
Bezoek hier de website van Therapeutisch Hondenzwemmen bij H2ond.

Andersom is het zo dat honden die bij Gaby komen veel baat kunnen hebben om het lijf optimaal te gebruiken tijdens het zwemmen, om zo de klachten te verhelpen of tot een minimum te reduceren en doorgestuurd kunnen worden voor een chiropractisch consult om dit te bereiken.

Hoe zal de samenwerking verlopen ?

Het zwembad van Gaby bevindt zich aan de Hillsestraat 4 in Babylonienbroek. Op enkele minuten hiervandaan woont Suzanne Brons in Genderen. Indien uw hond zwemt bij Gaby, en er wordt gedacht dat uw dier mogelijk baat kan hebben bij een chiropractisch consult, dan wordt dit in overleg met Gaby, Suzanne en u als eigenaar ingepland. Vice versa is natuurlijk ook mogeljik, uw dier is voor een chiropractische behandeling bij Suzanne geweest, maar het is aan te raden dat uw hond zijn spieren gaat trainen met alle voordelen van het zwembad. In overleg zullen Suzanne en Gaby een plan maken en dit met u bespreken.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u altijd contact opnemen.

hondenzwemmen