06-22197582          WhatsApp      info@suzannebrons.nl

Paard ontwormen en mestonderzoek

Door paardenarts Suzanne Brons

 

Ontwormen van het paard

U probeert uw paard zo gezond mogelijk te houden. Een juiste benadering van ontwormen is daarvoor erg belangrijk.

Suzanne Brons Chiropractie voor dieren werkt samen met Worm&co om de gezondheid van uw paard op dit vlak zo goed mogelijk te ondersteunen.

Er bestaan veel verschillende wormen bij het paard en overal lees je weer wat anders, hoe zit het nou? Lees hier alles over de verschillende wormen bij het paard.

Hoe?

Pakketjes om mest te versturen naar het Veterinair Parasitologisch Laboratorium heeft Suzanne Brons altijd bij zich tijdens een consult of zijn af te halen op Doeverensestraat 47, 4265 JM Genderen.

Let op:
Vul bij email adres: ontwormen@suzannebrons.nl in.
Zorg ervoor dat uw gegevens bekend zijn bij Suzanne Brons (u kan deze altijd mailen naar bovenstaand adres of appen naar 0622197582)


Het mestmonster kan met de reguliere post worden verzonden (indien u meerdere monsters wil versturen, maakt u een pakketje en verzend dit in 1x naar Worm&Co.

Richtlijnen over het correct nemen en versturen van de mest voor een zo betrouwbaar mogelijke uitslag vindt u op de flyer die is meegeleverd in het testpakketje.

Binnen 48 u krijgt u van Suzanne Brons de uitslag van het mestonderzoek in uw mail. Is er vervolgens een behandeling nodig, dan wordt u hierover in de mail geadviseerd en kunt u de benodigde wormkuren bestellen via ontwormen@suzannebrons.nl.

Wanneer?

Wanneer een mestonderzoek? Een duidelijke uitleg over wanneer een mestonderzoek het beste gedaan kan worden vindt u hier.

Heeft u toch nog vragen kunt u altijd contact opnemen via ontwormen@suzannebrons.nl

erkend paardenarts